LinaTherese

When I dance alone, and the suns's bleeding down

Publicerad 2014-09-30 20:49:17 i Allmänt,

Dagen blev till skit när vi kom till barnens skola imorse! Vi var där 8:25 (20 minuter tidigare än vanligt) för att Lucas skulle på utflykt med klassen till ett slott och enligt honom så skulle de ses vid klassrummet så fort som möjligt. Precis när grinden öppnas så ringer cécile mig och berättar att hela klassen väntar på Lucas i bussen och att de skulle ha åkt 8:15. Ååååh, paniken! Vi två springer över skolgården och möts av en väldigt arg rektor som skäller ut både mig och Lucas. Ringde cécile när allt var i ordning och hon hade också fått en rejäl utskällning av rektorn.
"She's so rude!" konstaterade vi. 
Vi skulle tydligen ha fått en lapp om tider osv men det hade vi inte. Enligt Lucas alltså. Han har säkert gömt den. Han är ett barn. Whatever. 

Åkte hem och sov som vanligt. Försöker använda mina fötter så lite som möjligt då mina skavsår/blåsor inte är nådiga!
Åt lunch, pluggade (läs:sjöng), tvättade och städade innan det var dags för pick up. 
Mer skit på G:
Kommer dit och möter upp Astrid vid grinden och vi står sedan och väntar på Lucas i 20 minuter. Då är det 20 minuter kvar tills deras teaterlektion börjar!
Ringer cécile och säger att Lucas inte kommit än och genom att ringa en tjej som har barn i samma klass så får jag reda på att de inte skulle komma hem från slottet förns kl. 17. Något som vi inte hade någon aning om såklart!
Slutsats: ingen teater idag! 


Åkte hem och gick till lekparken istället. 
Cécile skulle komma hem sent ikväll så jag fick stoppa ungarna i bad och pyjamas, innan vi tillsammans gjorde Astrids franskaläxa (så mysigt!). 


Nu har jag en sådan fruktansvärd huvudvärk. Ska äta middag och sedan ta en dusch och avlida! 
Imorgon blir det frukost- och bebishäng med de andra! Woho! 





Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela