LinaTherese

Parc zoologique de Paris

Publicerad 2014-08-31 21:03:40 i Allmänt,

Eftersom att idag var sista dagen då det finns en chans att sova ut så gjorde vi alla de. Tills 10, då vi åt en gemensam frukost i form av croissanter, pain du chocolat, baguette, nutella, marmelad och ost. Så typiskt...
Därefter tog vi tåget in till Paris för att gå på zoooooo! Det är ett zoo som funnits i över 80 år men som varit stängt de senaste 10 för renovering, så det var jättefint! Massa olika djur och även massa folk, så det var såklart lite tråkigt, att trängas. Dessutom var det sjukt varmt idag. Sommaren är fortfarande kvar här, till skillnad från i Sverige.
 
När vi hade gått genom hela djurparken så gick vi till Parc du Vincennes som ligger precis bredvid. Så fin park i lite Central Park-stuk. Mest med tanke på de små roddbåtarna som man kan åka i. Något som vi även gjorde!
Lucas hade velat göra det länge men då har det alltid varit dåligt väder, så nu passade vi på. Jättemysigt var det och alla fick prova på att ro (jag var sämst). Och vi krockade hela tiden med andra båtar, men det är så roligt med fransoser... De är sååå himla trevliga! Hela tiden. ''Bonjour! Pardon! Höhöhö''. 
 
 
Nu har vi just ätit middag. Vilket också är konstigt! Idag blev det kött, ris, ärtor och beasås. Och Alltid efterrätt. Idag i form av frukt och joghurt. Igår åt vi fisksoppa, samt ostar och fransk nougat. Nomnomnom! Jag som hade hoppats på att bli nyttig under min tid här. Känns som om jag kan glömma det! De har i alla fall ingen falafel i närheten, som tur är.
 
Imorgon ska barnen börja skolan igen. De ska förvisso bara gå några timmar på eftermiddagen och alla föräldrar ska med. Jag ska nog dit lite senare. De ska presentera mig för alla lärare och även lämna kopior av mitt pass (så de vet att jag är jag när jag hämtar barnen vid grinden). 
Jag fick veta en grej idag som gör mig så avis samtidigt som jag tänker att jag kommer dö av söthet när jag ser detta...
BARNEN HAR SKOLUNIFORM! Aaaah, ska fota ihjäl dem.
 
Nu ska jag andas lite och förbereda mig inför vad som kommer bli den mest spännande veckan hittills i mitt liv!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela